About HAL158 - HARM VAN DEN BROEK

HAL158 Photography - Harm van den Broek

Een meester in het bouwen van sfeer al dan niet rond een bord lekker eten. "Opvallend aan mijn fotografie is de echtheid. Geen overtrokken gladde studioplaten, maar ongecompliceerde foto's met sfeer en smaak". De fotografie kan in de eigen studio in Oud Beijerland, maar ook op locatie fotograferen is geen probleem en doe ik graag.

Naast pure food fotografie fotografeer ik ook graag de mensen die werkzaam zijn in de foodsector, de telers, de chefs, de boeren en boerinnen, kortom de food professionals met net als mijzelf een duidelijke passie voor het vak of product.

Ondanks de genoemde echtheid is mijn overtuiging; een goede foto neem je niet... die maak je, met mooi licht, liefde voor het vak en vanzelfsprekend het doel van de opdrachtgever altijd in het achterhoofd.

Per opdracht wordt bekeken welke locatie en indien nodig welke food stylist het beste past om tot een optimaal resultaat te komen voor de opdrachtgever. Om die reden werk ik dan ook graag met de opdrachtgever aan mijn zijde en schakel ik, indien nodig, met de diverse specialisten uit mijn netwerk. Samen en in goed overleg het mooiste en het beste uit de fotografie van die dag halen!

Zo heeft HAL158 de fotografie stijl voor onder andere Zeelandia wereldwijd bepaald, maar ook de lekkere daglicht-fotografie voor het Business-to-Consumer concept 'Verse Oogst' van The Greenery is door mij bedacht en neergezet. Ook op social media wordt voor diverse bedrijven content geleverd, zo is de klantenkring van Bio aan Huis enorm gegroeid mede door de input van HAL158.

HAL158 Photography levert naast prachtig stilstaand beeld ook steeds meer bewegend beeld. Vooral korte Stop Motion videos en Cinemagraphs (bewegende foto's) doen het zeer goed op social media.

Daarnaast kan ik nu ook fotograferen en filmen vanuit hogere perspectieven en lever ik prachtige foto's en videos gemaakt met de drone. 

Is na het zien van dit werk je interesse gewekt, bel of mail gerust! Harm van den Broek - 0653288646 - info(a)hal158.com