BESTEL HIER ONS KOOKBOEK! ga naar #CONTACT - Met vermelding van naam, adres, email en het aantal boeken.

About HAL158 - HARM VAN DEN BROEK

HAL158 Photography - Harm van den Broek

Het begon met reclame- en productfotografie in opdracht van diverse reclamebureaus, maar met klanten als Unilever, Zeelandia en The Greenery verschoof de focus al snel naar foodfotografie. En zo werd ik een meester in het bouwen van sfeer al dan niet rond een bord lekker eten. "Opvallend aan mijn fotografie is de echtheid. Geen overtrokken gladde studioplaten, maar ongecompliceerde foto's met sfeer en smaak". De fotografie kan in de eigen studio in Oud Beijerland, maar ook op locatie fotograferen vind ik heerlijk.

Naast pure food fotografie fotografeer ik ook graag de mensen die werkzaam zijn in de foodsector, de telers, de chefs, de boeren en boerinnen, kortom de food professionals met net als mijzelf een duidelijke passie voor het vak of product. Daarnaast ben ik sinds 2020 weer aan het verbreden naar andere vormen van reclamefotografie en beland ik letterlijk in hoger sferen voor een projectontwikkelaar in Saas-Fee, en de wereld van de super jachten in en rond Monaco.   

Ondanks de genoemde echtheid in mijn fotografie is mijn overtuiging; een goede foto neem je niet... die maak je, met mooi licht, een sterke compositie en liefde voor het vak. Vanzelfsprekend heb ik daarbij het doel van de opdrachtgever altijd in het achterhoofd.

Per opdracht wordt de meest ideale fotografie locatie besproken en alles wat nog meer nodig is om tot een optimaal resultaat te komen voor de opdrachtgever. Om die reden werk ik dan ook graag met de opdrachtgever aan mijn zijde en schakel ik, indien nodig, met de diverse specialisten uit mijn netwerk. Samen en in goed overleg het mooiste en het beste uit de fotografie van die dag halen!

Zo heeft HAL158 de fotografie stijl voor onder andere Zeelandia wereldwijd bepaald, maar ook de lekkere daglicht-fotografie voor het Business-to-Consumer concept 'Verse Oogst' van The Greenery is door mij bedacht en neergezet. Ook op social media wordt voor diverse bedrijven content geleverd, zo is de klantenkring van Bio aan Huis enorm gegroeid mede door de input van HAL158.

HAL158 Photography levert naast prachtig stilstaand beeld ook steeds meer bewegend beeld. Vooral korte Stop Motion videos en Cinemagraphs (bewegende foto's) doen het zeer goed op social media.

Daarnaast lever ik nu ook fotografie en film vanuit hoger perspectieven met prachtige foto's en videos gemaakt met de drone.

Het nieuwste werk waar ik trots op ben is de voltooiing van het kookboek 'Koken op een eiland van klei'. Een foto- en kookboek van 240 pagina's met 56 recepten en 186 foto's van de lekkerste recepten, afgewisseld met foto's van de Hoeksche Waard, de gewassen, de dieren, het landschap. Recepten en teksten van chef-kok Michka Chel, alle fotografie de opmaak & ontwerp door mijzelf.   

 

Is na het zien van dit werk je interesse gewekt, bel of mail gerust! Harm van den Broek - nulzes53288646 - info(a)hal158.com