About HAL158 - HARM VAN DEN BROEK

HAL158 Photography als je een echte food fotograaf zoekt!

Harm van den Broek is een meester in het bouwen van sfeer al dan niet rond een bord lekker eten. "Opvallend aan mijn fotografie is de echtheid. Geen overtrokken gladde studioplaten, maar ongecompliceerde foto's met sfeer en smaak". De fotografie kan in de eigen studio in Oud Beijerland, maar ook op locatie fotograferen is geen probleem.

Naast pure food fotografie fotografeert hij ook graag de mensen die werkzaam zijn in de foodsector, de telers, de chefs, de boeren en boerinnen, kortom de food professionals met net als Harm een duidelijke passie voor hun vak of product.

Ondanks de genoemde echtheid is zijn overtuiging; een goede foto neem je niet... die maak je, met mooi licht, liefde voor het vak en vanzelfsprekend het doel van de opdrachtgever altijd in het achterhoofd.

Per opdracht wordt bekeken welke locatie en indien nodig welke food stylist het beste past om tot een optimaal resultaat te komen voor de opdrachtgever. Om die reden werkt hij dan ook graag met de opdrachtgever aan zijn zijde, en schakelt hij met de diverse specialisten uit zijn food netwerk. Samen en in goed overleg het mooiste en het beste uit de fotografie van die dag halen!

Zo heeft HAL158 de fotografie stijl voor onder andere Zeelandia wereldwijd bepaald, maar ook de lekkere daglicht-fotografie voor het Business-to-Consumer concept 'Verse Oogst' van The Greenery is door Harm bedacht en neergezet. Ook op social media wordt voor diverse bedrijven content geleverd, zo is de klantenkring van Bio aan Huis enorm gegroeid mede door de input van HAL158.

HAL158 Photography levert naast prachtig stilstaand beeld ook steeds meer bewegend beeld. Vooral korte Stop Motion videos en Cinemagraphs (bewegende foto's) doen het zeer goed op social media.  

Is na het zien van dit werk je interesse gewekt, bel of mail gerust! Harm van den Broek - 0653288646 - info(a)hal158.com