About HAL158 - HARM VAN DEN BROEK

Studio158 1

HAL158 is dé Rotterdamse fotostudio voor reclame fotografie met culinaire- of food fotografie als specialiteit.

Harm van den Broek is een meester in het bouwen van sfeer al dan niet rond een bord lekker eten. "Opvallend aan mijn fotografie is de echtheid. Geen overtrokken gladde studioplaten, maar ongecompliceerde foto's met sfeer en smaak".  

Naast pure food fotografie fotografeert hij ook graag de mensen die werkzaam zijn in de foodsector, de telers, de chefs, de boeren en boerinnen, kortom de professionals met net als Harm een duidelijke passie voor hun vak of product.

Ondanks de genoemde echtheid is zijn overtuiging; een goede foto neem je niet... die maak je, met mooi licht, liefde voor het vak en vanzelfsprekend het doel van de opdrachtgever altijd in het achterhoofd. Om die reden werkt hij dan ook graag met de opdrachtgever aan zijn zijde. Samen en in goed overleg het mooiste en het beste uit de fotografie van die dag halen!

Zo heeft HAL158 de fotografie stijl voor onder andere Zeelandia wereldwijd bepaald, maar ook de lekkere daglicht-fotografie voor het Business-to-Consumer concept 'Verse Oogst' van The Greenery is door Harm bedacht en neergezet. 

HAL158 Fotografie & Film levert naast prachtig stilstaand beeld ook steeds meer bewegend beeld. Vooral korte Stop Motion videos en Cinemagraphs (bewegende foto's) doen het zeer goed op social media.  

Is na het zien van dit werk je interesse gewekt, bel of mail gerust! Harm van den Broek - 0653288646 - info@hal158.com

Het ook mogelijk om deze fantastische werkplek te huren! Dat kan voor een creatieve vergadering, een actieve brainstormsessie of een goed coaching gesprek, de sfeervolle studio is niet alleen als fotostudio inzetbaar!

Bel of mail voor de mogelijkheden en een passend aanbod. Huurprijs vanaf 45,-